REFASHION//v5.0
filmed & edited by Noureddine Maftouhi & Rafik Bobo

MODESHOW //ANTWERPEN BAROK 2018

Een collectie gecreëerd en ontwerpen door groot en klein. Met dank aan de donaties van zoveel verschillende mensen en aan 't Stad Antwerpen met een donatie van wel 4000 stuks werkkledij! IetStof gelooft in het bundelen van krachten en gaat zo op zoek naar samenwerkingen met de buurt en (naaste) verenigingen. Met dank en in samenwerking met WELA vzw, FMDO vzw en Opera Antwerpen! ...via deze modeshow verspreiden we de GOOD-VIBE COLLECTIE ook langs een andere weg! 
REFASHION//v4.0
filmed & edited by Noureddine Maftouhi

Er circuleert in Antwerpen een overschot aan kleding. Met Refashion opteren wij er voor om geen extra kleding te maken, maar wel nieuwe kleding van oude stukken, van oud naar nieuw... Zo werken we mee aan het verkleinen van de kledingberg en geven wij oude kleding een nieuw leven. Met dank aan de donaties van zoveel verscheidene mensen en aan DE KRINGWINKEL ANTWERPEN! ReFashion collectie wordt gemaakt door (en met) de hele buurt en verschillende verenigingen. IetStof vertrekt vanuit de visie dat wanneer je mensen een plek geeft, waar ze zich goed en vrij voelen, ze samen grootse dingen kunnen realiseren... Iedereen draagt iets bij ongeacht taal, leeftijd of nationaliteit ... we leren van elkaar en dat is enorm verrijkend.
REFASHION//v3.0
image-285214-48381354_275519826443991_6828063407166455808_n.w640.jpg
"Ons atelier is een creatieve speeltuin"
Het Hobokense vzw ietStof richt een bijzondere modeshow in. Uit tweedehandskleding maakten vrijwilligers en buurtbewoners een trendy eigen collectie. Deze creaties, Refashion gedoopt, worden zaterdag geshowd en zondag verkocht op een geanimeerd markt. Uw krant sprak met enkele creatievelingen achter dit project.
Gazet van Antwerpen, vrijdag 04 mei 2018